Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.

  • 19. března 2015
  • minuta čtení
  • 597
Mendlova univerzita v Brně, Ústav technologie potravin, Ústav chovu a šlechtění zvá si Vás dovolují pozvat na dvanáctý ročník semináře s mezinárodní účastí Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.

Kompletní informace, včetně místa konání, programu a přihlášky najdete v příloze.

Neznámý název souboru

709.5 kB
Používání cookies zavřít
Pomocí souborů cookie můžeme web přizpůsobit vašim potřebám. Jsou nutné pro správné fungování našeho webu.
Můžeme vám díky nim také zobrazovat přizpůsobené nabídky a propagační akce na našich stránkách. Prohlížením webu s nimi souhlasíte. Nad vším máte samozřejmě kontrolu. Soubory cookie můžete kdykoli spravovat či vymazat ve vašem prohlížeči.